VGS (Velká Grafická Soutěž) - VYHODNOCENÍ 3. kola + ZADÁNÍ do 4. kola

5. května 2013 v 10:59 | Cece |  • SOUTĚŽE
Nápis mi prosím nekopírujte, je mé výroby a zabral mi dost času! :DDD
Tak a je tu vyhodnocení 3. kola a zároveň zadání do 4. kola. Všechny body a procenta jsem si počítala matematicky a zároveň na KALKULAČCE! Na šablonkách hodnotím hlavní 3 věci a to:
--------------------------
FOTKY
EFEKTY
BARVY
--------------------------

VYHODNOCENÍ 3. KOLA:


Ell

Tvoje šablonka je fakt moc krásná, moc se ti povedla.. Taky že jsi na 1. místě! Moc se mi líbí sladění barev, strašně krásně sis vybrala černou a takový odstín hnědé.. Krásně to jde do sebe. Písmo máš úžasné a efekty taky!
--------------------------
FOTKY: 100%
EFEKTY: 100%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 10/10 bodů

Damia Made

Tak a máme tady naši Damii, znova na 2. místě! Tvoje šablonka je taky strašně hezká, máš krásný font písma a krásné barvy. Ta fotka Belly, která tam je, je taky krásná! Krásně si vystihla černou s šedou.. Hodí se tam.
--------------------------
FOTKY: 99,5%
EFEKTY: 99,5%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 9,5/10 bodů

"Áňa"

Tvoje šablonka je vyjímečná tím, že není ničím přeflákaná. Taky si myslím, že na šablonce nemusí být naflákané nevím co! Máš jí jednoduchou, krásnou fotku, krásné efekty a krásné barvy!
--------------------------
FOTKY: 100%
EFEKTY: 90%
BARVY: 40%
Tím získáváš: 8/10 bodů

Nonsiie

Vím, že teď to je hrozné a někdo si říká: "Ta holka neumí hodnotit, vždyť ona jí má nejhezčí" - možná, že pro vás je nejhezčí, ale pro mě ne! Nelíbí se mi tam barvy, které jsi zvolila. Modrá a takový odstín hnědé mi vůbec nejdou do sebe, barvy si netrefila. Taky se mi na ní nelíbí, že hlavní fotka Belly není skoro vůbec vidět.
--------------------------
FOTKY: 80%
EFEKTY: 80%
BARVY: 35%
Tím získáváš: 6,5/10 bodů

ZADÁNÍ DO 4. KOLA:

4. Úkol ODDĚLOVAČE

• Rozměry: libovolné
• Počet: 5 kusů
• S kým: Bella Thorne
• Úkol odevzdat do: 10. května 2013
• Pošlete na: na-parket-chicago2@seznam.cz
• Fotky: Bella Thorne (Pleťové šaty)

Soutěžící:

P.S.: Shánějte si hlasy!!!!!
 


Komentáře

1 Renda♥ Renda♥ | Web | 5. května 2013 v 11:08 | Reagovat

gratuluji výhercům

2 Clawdeen Wolf Clawdeen Wolf | 5. května 2013 v 11:08 | Reagovat

promin damii ale musim hlasovat pro ell má to překrásny

3 "Áňa" "Áňa" | Web | 5. května 2013 v 11:14 | Reagovat

Ježiši děkuji moc! Ani jsem netušila že mi dáš takové bodování! moc si toho vážím! :-)

4 Renda♥ Renda♥ | Web | 5. května 2013 v 11:14 | Reagovat

nechci jinak díky za nabídku já mám objednaný névý takže do týdne budu mít úlně jiný, takže mě to netrápí :)

5 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 5. května 2013 v 11:19 | Reagovat

tak jo :D "melouňáka obecného" :D  :D  :D

6 Nonsiie Nonsiie | Web | 5. května 2013 v 11:23 | Reagovat

Myslela jsem si, že se ti moje šablonka líbit nebude, ale nemusela si jí tak "splácnout" - když si chtěla přesné rozměry, tak si to měla napsat. Pošlu ti jí na email v jiných rozměrech a budu ráda, když jí vyměníš. Děkuji za tvůj názor :-)

Ty oddělovače chceš každý uplně jiný nebo jen v jiných barvách, popř. s jinou fotkou?

Ostatním se šablonky moc povedly, všechny je mají krásné :-)

7 Vanilla Vanilla | Web | 5. května 2013 v 11:29 | Reagovat

Nonsiie na 100% ;)

8 - monika - - monika - | Web | 5. května 2013 v 12:22 | Reagovat

.... jsem ti nestihla ani napsat ... není zač
p.s. hlasovala jsem pro ell a musím říct, že nejhorší šablonka je od Damia Made,Nonsiie má lepší ;-)

9 Ell Ell | Web | 5. května 2013 v 12:43 | Reagovat

Děkuji moc :-) Potěšila si mě :) Strašně se mi líbí šablonka od Nonsie a od Áni :)

10 Vanilla Vanilla | Web | 5. května 2013 v 12:45 | Reagovat

Díky moc Cece, jsem ráda že se ti líbí ;-)

11 Damia ♥ Damia ♥ | E-mail | 5. května 2013 v 13:36 | Reagovat

mooc moc děkuji a přeji štěstí všem soutěžícím :P

12 M. M. | Web | 5. května 2013 v 13:44 | Reagovat

Mě se tedy nejvíc líbí šablonka od Nonsiie...
Hlasuji tedy pro ni! :)

13 bellathorne-official bellathorne-official | Web | 5. května 2013 v 14:56 | Reagovat

Nonsiie má nejhezčí :)

14 "Áňa" "Áňa" | Web | 5. května 2013 v 15:06 | Reagovat

[9]: Děkuji,mě se ta tvoje taky líbí ;)))

15 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 5. května 2013 v 16:40 | Reagovat

všechny jsou moc krásné.... nevím :-|

16 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 5. května 2013 v 16:53 | Reagovat

OK ;)

17 Verush♥ Verush♥ | Web | 5. května 2013 v 18:41 | Reagovat

Nonsiie má nejlepší:)

18 Sydney - tangleds.blog.cz Sydney - tangleds.blog.cz | E-mail | Web | 5. května 2013 v 20:17 | Reagovat

Ďakujem za pochvaly :) Ja neviem :D  Dôležité je vystihnúť správny okamih ohľadom svetla :)

19 Markét Darllet Markét Darllet | E-mail | Web | 5. května 2013 v 20:37 | Reagovat

Hlas pro Ell. :)

20 Ann! Ann! | E-mail | Web | 5. května 2013 v 20:44 | Reagovat

Hlas pro Áňu vypadá dobře :)

21 - monika - - monika - | Web | 5. května 2013 v 20:55 | Reagovat

děkuji .... v ps cs6 :-)

22 koblížek79 koblížek79 | Web | 5. května 2013 v 22:15 | Reagovat

Nonsiie má takový styl :-)

23 Barush Barush | Web | 6. května 2013 v 10:29 | Reagovat

Mě se líbí ta od Ell a od Nonsiie

24 Bee Bee | Web | 6. května 2013 v 13:58 | Reagovat

ell :-D  :-D

25 Lagoona Patrička Lagoona Patrička | Web | 6. května 2013 v 14:12 | Reagovat

Nonsiie

26 Lizz Lizz | Web | 6. května 2013 v 15:51 | Reagovat

Všechny výtvory jsou moc krásné :)

27 "Áňa" "Áňa" | Web | 6. května 2013 v 15:57 | Reagovat

[20]: Děkuji moc! ;)

28 Vanilla Vanilla | Web | 6. května 2013 v 16:04 | Reagovat

Nevím co říct Cece, jsem moc šťastná že se ti moje grafika líbí :) A neboj něco jako objednávka bude :)

29 Vanilla Vanilla | Web | 6. května 2013 v 16:39 | Reagovat

Ahoj Cece, náběr bude ;) Pak tě beru pokud chceš ;)

30 Cece Cece | Web | 6. května 2013 v 16:46 | Reagovat

[22]: A co, že má takový styl?? Já to vím, a je to moje hodnocení, stejně záleží hlavně na vašich hlasech, už to píšu po páté!!! :-( :-?

31 DelusH DelusH | Web | 6. května 2013 v 19:41 | Reagovat

Mně osobně se nejvíc líbí šablonka Nonsiie a pak Ell:)

32 Vanilla Vanilla | Web | 6. května 2013 v 20:07 | Reagovat

Tak ok ;D a inak bude ve středu Layout s Bellou pak se můžeš podívat (ale není volný :(( )

33 Vanilla Vanilla | Web | 6. května 2013 v 20:19 | Reagovat

Jsem ráda ;)

34 - monika - - monika - | Web | 6. května 2013 v 20:29 | Reagovat

ty víš a znáš všechno :-D  :-D  :-D

35 -monika- -monika- | Web | 6. května 2013 v 20:41 | Reagovat

...nemůže ta soutěž být pořád lehká ... animace jsem dělala na tumblr a v hlavě se mi zrodil dábelský plán, že je dám do soutěže a budete hádat kdo to je .... část  máš dobře, uznávám ti to ... :-D  :-D  :D

36 -monika- -monika- | Web | 6. května 2013 v 20:44 | Reagovat

to neřeš .... jsi zatím jediná co odpověděla :-D

37 Annie Annie | Web | 6. května 2013 v 21:23 | Reagovat

Všem se hrozně  povedly,nejvíc se mi líbil Ell♥ :-)

38 Annie-Anny Annie-Anny | Web | 7. května 2013 v 11:27 | Reagovat

ta první je krásná!:)

39 Fleur Fleur | 7. května 2013 v 12:58 | Reagovat

Nonsiie

40 Sunny Sunny | Web | 7. května 2013 v 16:41 | Reagovat

Nosiie je nej :))

41 M. M. | Web | 7. května 2013 v 17:53 | Reagovat

Ahoj,
jeden font se jmenuje Dar Skin
a druhý se jmenuje English Essay...
Doufám... :D
Tak snad jsem to alespoň trochu pomohla...

PS: Omlouvám se že dělám téměř stejnou soutěž jako ty... :/

42 Ell Ell | Web | 7. května 2013 v 19:33 | Reagovat

Děkuju všem, co mi daly hlasy. :-) Jsem neskutečně ohromená :-)

43 - monika - - monika - | Web | 7. května 2013 v 22:23 | Reagovat

děkuji, možná udělám :-)

44 DisnyL♥ DisnyL♥ | Web | 8. května 2013 v 1:31 | Reagovat

Ell :-) proste nadhera :D

45 na-parket-blog na-parket-blog | 8. května 2013 v 8:16 | Reagovat

[30]: Já vím, jen to říkám

46 *Bella* *Bella* | 8. května 2013 v 12:28 | Reagovat

Podľa mňa tentokrát sa podarili všetky :)

47 Fluttershy Fluttershy | Web | 8. května 2013 v 12:58 | Reagovat

"Áňa"

48 "Áňa" "Áňa" | 8. května 2013 v 20:16 | Reagovat

[47]: Děkuju

49 *Bella* *Bella* | 8. května 2013 v 21:20 | Reagovat

MOžno naozaj neviem ale je pravda že teraz boli 2 stredy za sebou sviatky tak možno preto... :)

50 Shaine Shaine | Web | 9. května 2013 v 17:12 | Reagovat

Chci tam být po jménem shaine jako na chatu

PS:A ta party je pro zvané takže jestli si tě vyberu tak se můžeš zůčastnit

51 Sydney - tangleds.blog.cz Sydney - tangleds.blog.cz | E-mail | Web | 9. května 2013 v 17:54 | Reagovat

Ďakujem Cece, veľmi si ma potešila :) No snažím sa napísať čo sa za deň udialo čo očakávam od blízkych dní a taktiež aj píšem medzi obrázky (tak medzi tri obrázky obvykle) :)

52 cambera cambera | Web | 9. května 2013 v 19:51 | Reagovat

Máš moc hezký blog! :)

53 Denisa Denisa | Web | 9. května 2013 v 21:06 | Reagovat
54 Nonsiie Nonsiie | E-mail | Web | 9. května 2013 v 21:38 | Reagovat

Ještě ne...teda jednou jen, abych to vyzkoušela, ale pak jsem na to zapomněla. Až dneska jsem si vzpomněla, ale nakonec jsem zůstala jen u tvoření layoutů :-) snad něco do budoucna ale s tou animací vytvořím :-D Jsem teď úplně bez nápadů...

55 Shaine Shaine | Web | 10. května 2013 v 13:10 | Reagovat

"CHAT"

56 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 10. května 2013 v 18:18 | Reagovat

tak tedy Nossie

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama
© 2012 - 2015 Cece | ARCHIV

Měřič návštěvnosti:
Flag Counter