VGS (Velká Grafická Soutěž) - VYHODNOCENÍ 4. kola + ZADÁNÍ do 5. kola

10. května 2013 v 14:30 | Cece |  • SOUTĚŽE
Nápis mi prosím nekopírujte, je mé výroby a zabral mi dost času! :DDD
Tak a je tu vyhodnocení 4. kola a zároveň zadání do 5. kola. Všechny body a procenta jsem si počítala matematicky a zároveň na KALKULAČCE! Na oddělovačích hodnotím hlavní 3 věci a to:
--------------------------
FOTKY
EFEKTY
BARVY
--------------------------

VYHODNOCENÍ 4. KOLA:


Nonsiie

Na tvých oddělovačích se mi nejvíce líbí to, že to není ničím naflákané, ale pouze čára, obrázek, písmo a efekt.. Takhle jsem si to vyložila já. Máš pěkně sladěné barvy a taky pěkný font písma!
--------------------------
FOTKY: 100%
EFEKTY: 100%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 10/10 bodů

"Áňa"

Konečně tady máme naší "Áňu", skoro vždycky na posledním a teď na 2. místě! Tvoje oddělovače se mi moc líbí, protože tam máš božské efekty a vybrané barvy.. Akorát mi na nich vadí, že na 1. oddělovači máš obrázek, kde je vidět zdroj té stránky a na všech fotkách máš useklé okraje.. Jinak moc pěkné!
--------------------------
FOTKY: 99%
EFEKTY: 100%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 9/10 bodů

Damia Made

Tvoje oddělovače mají moc pěkné písmo, akorát mi tam vadí, že na každým oddělovači máš jinou šířku. Tohle není až tak podstatné, ale nelíbí se mi tam, že toho tam máš hodně. Nevím, jak to mám popsat, ale máš hodně věcí na jednom oddělovači. Mě se nejvíce líbí ten druhý, protože je takový, jak to říct.. Normální! Není tam toho moc, ale zase na něm chybí nějaký text.. Takže tak.
--------------------------
FOTKY: 85%
EFEKTY: 95%
BARVY: 97%
Tím získáváš: 8/10 bodů

Ell

Tvůj oddělovač je strašně krásný, ale odevzdala jsi mi pouze jeden a proto jsi spadla z prvního místa na poslední! Nijak jinak se vyjádřit nemůžu.
--------------------------
FOTKY: 100%
EFEKTY: 100%
BARVY: 99,5%
Tím získáváš: 9,5/10 bodů + NEODEVZDALA VŠECH 5 ODDĚLOVAČŮ = poslední místo

ZADÁNÍ DO 5. KOLA:

5. Úkol KLIKACÍ IKONKA

• Rozměry: 200 x 100
• S kým: Bella Thorne
• Úkol odevzdat do: 15. května 2013
• Pošlete na: na-parket-chicago2@seznam.cz
• Fotky: Bella Thorne (Blůza a sukně)

Soutěžící:

P.S.: Shánějte si hlasy!!!!!
 


Komentáře

1 kristen-official kristen-official | Web | 10. května 2013 v 15:51

Moc pěkné oddělovače :) Souhlasím se vším, kromě Damia Made, jelikož mně připadá,že je má rozhodně hezčí než Áňa, ale je to jen názor :) Všem se to moc povedlo :)

2 Ell Ell | Web | 10. května 2013 v 15:52

Aha a já myslela, že máme odevzdat jen 1 oddělovač :-X Mám je ještě udělat nebo to už platit nebude?

3 Nonsiie Nonsiie | E-mail | Web | 10. května 2013 v 16:42

Děkuji za hezké hodnocení Cece, moc mě potěšilo. Nečekala jsem, že bych mohla získat plný počet bodů :-)

Taky se mi u Damia Made nejvíc líbí druhý oddělovač :-)

4 Domi Domi | Web | 10. května 2013 v 16:52

[3]: děkuju moc :)**Ty máš nádherné oddělovače!!! :)
Jinak všichni ostatní také!! :P
A děkuji za tvůj názor Cece

5 "Áňa" "Áňa" | Web | 10. května 2013 v 18:02

Děkuju moc!! Já jsem na druhém místě O_O  tomu nemůžu uvěřit!A těším se na tu klikací ikonku odemě protože mě fakt nejdou :-D  .
Jinak všech se mi moc líbí a přeju hodně štěstí!

6 Lady M. Lady M. | Web | 10. května 2013 v 19:54

No, musím se připojit ke kristen-official, nechci Áňu nějak urazit, ale Damia Made je má opravdu o něco hezčí... Ono by to bylo moc pěkné, kdyby takto neořízla ty fotky...
Jinak hlasuji opět pro Nonsiie, nemůžu si pomoct, ale její grafika je prostě boží!

7 Shaine Shaine | Web | 10. května 2013 v 21:50

Jo jasně můžeš mi to poslat zítra :-)

8 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 11. května 2013 v 9:24

Nossie je nej !

9 Lagoona Patrička Lagoona Patrička | Web | 11. května 2013 v 11:17

Nonssie

10 ghoulinkayelps ghoulinkayelps | Web | 11. května 2013 v 12:49

Damia Made

11 Nonsiie Nonsiie | E-mail | Web | 11. května 2013 v 14:22

[4]:[6]:[8]:[9]: Děkuji moc :-)

12 Nikol* Nikol* | Web | 11. května 2013 v 14:35

Ell :))

13 bellathorne-official bellathorne-official | Web | 11. května 2013 v 15:02

Určitě Nonsiie, ostatně jako vždycky :)

14 bellathorne-official bellathorne-official | Web | 11. května 2013 v 15:02

Určitě Nonsiie, ostatně jako vždycky :)

15 - monika - - monika - | Web | 11. května 2013 v 19:02

... hlásla jsem pro Nonsiie :-)

16 Ronnie Ronnie | Web | 12. května 2013 v 20:03

Ell :)

17 Mary | Lana-Del-Rey-Daily Mary | Lana-Del-Rey-Daily | Web | 12. května 2013 v 20:19

Dávam hlas Nonsiie :)

18 RainbowDiscord RainbowDiscord | 13. května 2013 v 13:06

Nonsiie

19 Study♥ Study♥ | Web | 13. května 2013 v 19:47

Damia Made ;P

20 Domi Domi | Web | 13. května 2013 v 19:55

[19]: Děkujuuuuu!! :P

21 Nonsiie Nonsiie | E-mail | Web | 14. května 2013 v 8:22
22 Ela Ela | Web | 14. května 2013 v 16:58

Ell         36.4% (28)

23 Sel Sel | Web | 14. května 2013 v 17:50

Nonsiie♥

24 Ell Ell | Web | 14. května 2013 v 19:47

[22]: [16]: [12]:

Děkuji :)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama
© 2012 - 2015 Cece | ARCHIV

Měřič návštěvnosti:
Flag Counter