VGS (Velká Grafická Soutěž) - VYHODNOCENÍ 5. kola + ZADÁNÍ do 6. kola

15. května 2013 v 14:18 | Cece |  • SOUTĚŽE
Tak a je tu vyhodnocení 5. kola a zároveň zadání do 6. kola. Všechny body a procenta jsem si počítala matematicky a zároveň na KALKULAČCE! Na klikacích ikonkách hodnotím hlavní 3 věci a to:
--------------------------
FOTKY
EFEKTY
BARVY
--------------------------

VYHODNOCENÍ 5. KOLA:


Nonsiie

Úžasná ikonka.. Krásný font písma, krásné fotky a krásné barvy a ještě obzvlášť, když je animovaná podle mého návodu! :DD Je vidět, že ti to už jde (už máš i ikonku na svém blogu animovanou - a taky vím, co si znova pomyslíš). Moc se mi líbí, akorát by jsem trošku změnšila krytí na tom světlu.
--------------------------
FOTKY: 100%
EFEKTY: 100%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 10/10 bodů

Ell

Strašně moc jsem se rozhodovala, kdo bude mít 1. místo; jestli ty, nebo Nonsiie, ale dala jsem Nonsiie. Tvoje ikonka je krásná, font písma úžasný a ty 2 fotky jsou úplně božské.
--------------------------
FOTKY: 100%
EFEKTY: 100%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 9,5/10 bodů

Damia Made

Tvoje ikonka je moc pěkná, není ničím nafokolo a to bílé pozadí za Bellou, ale nejsou tam vidět šaty, pouze vlasy a obličej (tos mi psala). Není tam žádný efekt ani text.
--------------------------
FOTKY: 90%
EFEKTY: 0%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 8/10 bodů

"Áňa"

Tvoje ikonka je celkově pěkná, ale je tam toho až moc.. Nelíbí se mi tam vůbec ta rozmazaná a otočená fotka Belly a ta 2. fotka po 1. fotce, kde je Bella posunutá níž! Pak je tam ten text 'Bella Thorne' a je nalepený až na dolní okraji ikonky - dala bych to doprostřed,
--------------------------
FOTKY: 85%
EFEKTY: 85%
BARVY: 100%
Tím získáváš: 7,5/10 bodů

ZADÁNÍ DO 6. KOLA:

6. Úkol PNG- ARTICLE PIC

• Rozměry: libovolné
• S kým: Bella Thorne
• Úkol odevzdat do: 20. května 2013
• Pošlete na: na-parket-chicago2@seznam.cz
• Fotky: Bella Thorne (Bílé elegantní kalhoty a kabátek)

Soutěžící:

P.S.: Shánějte si hlasy!!!!!
 


Komentáře

1 Desirée Lydon Desirée Lydon | Web | 15. května 2013 v 14:26

Mě se nejvíc líbí ta 3. :)

2 Nonsiie Nonsiie | E-mail | Web | 15. května 2013 v 14:42

Děkuji Cece. S tou ikonkou na mém blogu jsem si říkala, kdy na to asi příjdeš :-D :D

Ikonky všech jsou moc pěkné. Nejvíce se mi líbí Ell, připadá mi, že je máme na první pohled stylově podobné...

3 Ell Ell | Web | 15. května 2013 v 14:50

[2]: Děkuji Nonsiie :) Taky mi to tak připadá :) Nejvíc se mi líbila tvoje ikonka :) spíš se mi líbila všech :)

4 Britneypopstar Britneypopstar | Web | 15. května 2013 v 15:16

Mě se nejvíce líbí ikonka Nonsiie a Ell!!

5 Baška Baška | Web | 15. května 2013 v 16:33

Najkrajšia os Ell a Nonsiie, ale viac od Ell takže hlas pre Ell =)

6 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 15. května 2013 v 17:24

souhlasím s tebou :-)

7 Shaine Shaine | Web | 15. května 2013 v 17:40

http://img004.lazygirls.info/people/bella_thorne/bella_thorne_oceana_sea_change_summer_party_laguna_beach_california_29_july_2012_b8G6p7Y.sized.jpg

http://www4.pictures.zimbio.com/gi/Bella+Thorne+2012+Oceana+SeaChange+Summer+Su8Rh6xP-LIl.jpg

Tak tady jsou odkazy jednu stěch vyber
Barvy nechám na tobě a chtěla bych aby na té ikonce byl napsaný můj blog :-)

8 Study♥ Study♥ | Web | 15. května 2013 v 19:18

Damia Made

9 Domi Domi | Web | 15. května 2013 v 20:37

[8]: Děkujuu

10 - monika - - monika - | Web | 15. května 2013 v 21:28

díky ..... hlásla jsem pro ell :-)

11 Ell Ell | Web | 15. května 2013 v 22:57

[5]: [10]:

Děkuji :)

12 Lady M. Lady M. | Web | 16. května 2013 v 6:36

Já dávám hlas 100% Nonsiie!

13 Lady M. Lady M. | Web | 16. května 2013 v 6:38

Jo a prosím přečti si tohle:
http://sweety-m.blog.cz/1305/vgs

14 Lizz Lizz | Web | 16. května 2013 v 7:09

S hodnocením naprosto souhlasím :)

15 Kristen Kristen | Web | 16. května 2013 v 14:05

U Ell to vypadá nejlíp.

16 Maťo Maťo | E-mail | Web | 16. května 2013 v 14:31

Jednoznačne Ell :-)

17 Ann* Ann* | Web | 16. května 2013 v 15:29

Děkuju :D Neboj, taky je uvidíš :) Přeju ti to! A díky za vysvětlení těch koleček ;D

18 *Bella* *Bella* | 16. května 2013 v 18:04

Ahoj,prosím ťa prečítaj si tento článok.. http://anabella-bella-avery-thorne.blog.cz/1305/pred-vyhodnotenim

19 Mary Mary | Web | 16. května 2013 v 18:55

Pokud se alespoň trošku zajímáš o módu, tak zavítej na blog, na který přidávají 3 adminky různých věkových kategorii :) Stačí kliknout na WEB a dostaneš se na blog plný módy, krásy a mnoho dalšího! :)

20 *Bella* *Bella* | 16. května 2013 v 18:56

Ďakujem za tvoj názor..vieš to bol môj názor ale ja vám ten čas nedávam zo srandy ale aby ste na to mali čas... a nieje v pravidlách že neodstupuJETE ale neodstuPUJTE..bolo to mislené skôr ako prosba a že kôli nejakým úlohám nemusíte hneď odstupovať-to bolo myslím v článku

21 Annie-Anny Annie-Anny | Web | 16. května 2013 v 19:09

mně se nejvíc líbí ta první-Nossie:)

22 Annie Annie | Web | 16. května 2013 v 21:28

Mne se líbí hrozně Ell a Nonssie a nemůžu se rozhodnout :-)  :-D :-)

23 bellathorne-official bellathorne-official | Web | 17. května 2013 v 9:27

Ta od Ell je nádherná, ale o trošku víc se mi líbí ta od Nonsiie.:)

24 Ann ♥ Ann ♥ | Web | 17. května 2013 v 13:36

hlasuju pro Ell :)

25 valentines valentines | E-mail | Web | 17. května 2013 v 14:11

Hlasuju pro Damia Made :)

26 *Bella* *Bella* | 17. května 2013 v 14:37

Ahoj.. je mi ľúto že si sa nezúčastnila 1. kola ale snáď to druhé nebude také hrozné.. pod výsledkami nájdeš zadanie do 2. kola http://anabella-bella-avery-thorne.blog.cz/1305/vyhodnotenie-1 :)

27 - monika - - monika - | Web | 17. května 2013 v 15:31

díky ... :-D

28 Domi Domi | Web | 17. května 2013 v 19:29

[25]: děkuju moc si hodná!! :*

29 *Bella* *Bella* | 17. května 2013 v 20:15

Ahoj..pozri si zadanie do druhého kola v menu, alebo ak si už odovzdala tak si pozri ešte http://anabella-bella-avery-thorne.blog.cz/1305/2-kolo-viyc-info

30 Kačka Kačka | 18. května 2013 v 17:34

Hlasuju pro ELL

31 Ell Ell | Web | 18. května 2013 v 19:29

[30]: Děkuji :)

PS: CeCe prosimtě, kdy skončí soutěž VGS? :)

Komentáře jsou uzavřeny.


Aktuální články

Reklama
© 2012 - 2015 Cece | ARCHIV

Měřič návštěvnosti:
Flag Counter